Okul Aile Birliği Toplantısına tüm velilerimiz davetlidir.

Okul Aile Birliği Toplantısına tüm velilerimiz davetlidir. Toplantı 31 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00’de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

15.10.2021 156

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU ve GÜNDEMİ

31 Ekim 2023 Salı günü saat 14.00’de Nedret Arif İlkokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederiz. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 07 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’de gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla.

Okul Aile Birliği

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti,

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

3. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması,

4. Okul Aile Birliği Başkanı Arzu OZAN’ın Genel Kurul Açılış Konuşması,

5. Okul Müdürü Hürdes SERT’in konuşması,

6. 2022-2023 dönemine ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi,

7. Yönetim Kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması,

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

8. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi,

9. Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi,