OKULUMUZ E-SAFETY LABEL BRONZ ETİKETİ ALDI

04.02.2021 344

Okulumuz, aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel merkezli 34 Avrupa Ülkesi'nin Eğitim Bakanlıklarının üye olduğu Avrupa Okul Ağı (Europen School Net) tarafından 2012 yılında okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label'' (Güvenli İnternet Etiketi) almaya hak kazanmıştır. Bu etiket 4 farklı kategoride verilmektedir: Iron, Bronze, Silver ve Gold Label. Okulumuz bu ilk aşamada Bronze Label (Bronz etiket) almış olup, oluşturulan eylem planına göre çalışmalarımızı yaparak üst etiketleri almayı planlamaktayız. Uluslararası geçerliliği olan ve eTwinning projelerinin aranan kriteri olan bu etiketler eğitim platformlarında okullara öncelik ve prestij kazandırmaktadır.